Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

ΒΕΝΙΖΕΛΕ ΤΟΝ ΕΠΙΤΑΦΙΟ ΘΡΗΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΟΥ

Βαγγελάκη σήμερα έφτασε η σειρά σου. Δεν ασχολήθηκα μαζί σου γιατί σε θεωρώ τον πιο κυνικό και ψυχρό εκτελεστή από όλους. Με λίγα λόγια από σιχαμάρα δεν ασχολήθηκα μαζί σου, αλλά σήμερα θα ακούσεις και εσύ τα σχολιανά σου.

Με μεγάλη προσοχή, αγανάκτηση και λύπη, παρακολουθώ τα γεγονότα που οδήγησαν τη χώρα σε μαύρα χάλια. Μια χώρα που βίαια και ύπουλα χτυπήθηκε. Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή ζει και διανύει την μεγάλη εβδομάδα, τότε που ο Χριστός προδώθηκε και βασανίστηκε από τους ίδιους τους ανθρώπους. Έτσι και η πατρίδα μας προδώθηκε και πουλήθηκε από εσάς, την ψυχή μας όμως προδότες δεν καταφέρατε να την πουλήσετε, πάντα θα ζει και θα χτυπάει για την Ελλάδα.

 Όλοι οι Έλληνες θρηνούν γιατί δεν έχουν λεφτά, δουλειά,αξιοπρέπεια, όνειρα, φιλοδοξίες. Τους κάνατε να έχουν χάσει το γέλιο τους. Παντού ακούω ένα βουβό θρήνο και μια μεγάλη ανησυχία για το τι θα απογίνουν αυτοί και τα παιδιά τους, ποιό θα είναι το μέλλον τους. Γι' αυτό το λόγο έχουμε τον επιτάφιο θρήνο στην Ελλάδα μας την γλυκιά μανούλα μας.

Αυτό που με λυπεί περισσότερο όμως είναι, ότι έχετε τέτοια μανία και λύσσα, που ακόμα δεν λέτε να σταματήσετε το καταστροφικό έργο σας.

Εσύ Βαγγελάκη σαν παλιό μέλος της παράταξης, βλέπεις με απάθεια όλα αυτά τα γεγονότα και ηδονίζεσαι. Η μεταμόρφωση του ΠΑΣΟΚ σε ένα φρικαλέο και σιχαμερό τέρας, που κατατρώει τα πάντα στο πέρασμα του. Εμένα με τρομάζει και συγχρόνως με αηδιάζει, αντίθετα με 'σένα που σ' αρέσει. Το καλό είναι ότι άκουσα και διάβασα ότι τον Δεκέμβριο έρχονται και άλλα μετρα. Σκεφτήκατε βρε ηλίθιοι πως θα σας τα δώσει ο εργάτης, ο άνεργος, ο συνταξιούχος, ο πολύτεκνος, τα άτομα με ειδικές ανάγκες; Από που θα βρούν τα έσοδα αφού όλα τα ψαλιδίσατε; Θα σας έλεγα τι θα σας δώσουμε αλλά δεν το επιτρέπει η ανατροφή μου.


Και τώρα έρχομαι να σε ρωτήσω Βαγγελάκη, εσένα που το παίζεις άσπιλος και αμόλυντος. Τι έκανες εσύ για την Ελλάδα; γιατί δεν έβαλες φρένο στην κατρακύλα της; γιατί δεν την βοήθησες να ανασηκωθεί, πριν την τσαλαπατήσουν και την κατασπαράξουν οι βρωμερές Μέρκελες; γιατί δεν έβαλες φρένο στην καταστροφική δράση του ανίατου Γιωργάκη; γιατί δεν έχεις ίχνος συμπόνιας για τους Έλληνες;
Αν μου απαντήσεις σε όλα αυτά τα ερωτήματα μου, θα σε παραδεχτώ σαν άντρα πολιτικό. Αν δεν μου απαντήσεις θα σε στείλω να γίνεις γιουσουφάκι μαζί με όλους όσους υπογράψατε και ακόμα συνεχίζετε να υπογράφετε την καταδίκη μας.

Μύριαμ Κ. Ρόδος

1 σχόλιο:

Konstantinos είπε...

ΜΥΡΙΑΜ,ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑΚΙ,ΑΛΛΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ,ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ,ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ. ΑΥΤΟΥΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΕΙΣ ΠΑΤΩΚΟΡΦΑ,ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ..ΕΓΩ,ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΑΥΤΗΝ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑ.. ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ - ΠΑΡ'ΟΛΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΧΑΜΑΡΑ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΙ'ΕΣΥ ΓΙ'ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ -ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΥΡΕΙΣ..ΓΙ'ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΕΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ,ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΗΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ,ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΚΑΡΕ ΤΩΝ ΔΗΜΙΩΝ ΜΑΣ,ΤΩΝ ΔΗΜΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ..ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ.. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ,ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΣΘΕΝΙΣΟΥΝ,ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΜΕ ΚΟΠΟ,ΙΔΡΩΤΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ,ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ,ΕΝΑ ΓΙΑΟΥΡΤΗ..ΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ,ΤΟ ΚΟΒΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΩΝΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ..ΜΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ,ΣΤΗΤΕ ΠΑΠΑΔΗΜΟ, ΧΟΝΤΡΟΒΕΝΙΖΕΛΕ,ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΣΑΜΑΡΑ,ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ( ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ),ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΗΡΑΤΕ ΟΛΑ,ΜΑ ΤΗΝ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ,ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΤΕ..ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΑΓΑΘΑ,ΑΛΛΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ..ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ. ΠΟΥ ΚΙ'ΑΥΤΗΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΤΕ,ΕΙΝΑΙ ΑΥΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ...ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ,ΑΛΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΑΙΣΑΕΙ ,,, ΚΑΠΡΟΣΚΥΛΑ,ΕΡΧΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ..ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ !!!!!!!