Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ

Μέρκελ επειδή σ' αγαπάμε με τον ίδιο τρόπο που μας αγαπάς και εσύ, σκεφτήκαμε να σου κάνουμε δύο δώρα. Το ένα είναι η επιστροφή του δάχτυλου που τόσο ευγενικά μας έδωσες. Εμείς δεν νομίζω να το χρειαζόμαστε γιατί όπως είναι γνωστό είμαστε θερμός λαός. Σου το επιστρέφουμε λοιπόν να καθήσεις πάνω αναπαυτικά να σου περάσουν και τα νεύρα ή αν έχεις ζοχάδες είναι πρώτο φάρμακο.

Το δεύτερο δώρο τώρα προσπαθούμε να το βρούμε, έχω βάλει ανακοίνωση και πιστεύω να βρεθεί εθελοντής. Έχω καταλάβει ότι κάποιος Έλληνας σε πίκρανε, επειδή δεν σου έχει καθήσει και εσύ για πείσμα τα έβαλες με όλη την Ελλάδα, γι' αυτό θα σου στείλουμε έναν εθελοντή να επανορθώσουμε. Θα σου έστελνα τον Πάγκαλο αλλά δεν θα το κάνω για δύο λόγους. Πρώτον είναι δικός μου έρωτας και δεύτερο θα δυσφημίσει όλους τους Έλληνες έτσι ανίκανος που είναι.

Και τώρα Ελληνάρες μου έρχομαι σε εσάς, θέλω να σας παρακαλέσω την προσβολή που δεχτήκαμε από την Μέρκελ να τις την ανταποδώσουμε με εναν απλό τρόπο. Να κάνουμε μποϊκοτάζ σε όλα τα Γερμανικά προϊόντα. Κανείς 'Ελληνας να μην ξαναγοράσει δικό τους προιόν. Όταν σιχαίνονται τους Έλληνες και τους υποτιμούν, να σιχαίνονται και τα λεφτά μας. Φράγκο να μην ξαναπάει σε αυτούς. Τιμωρήστε τους με αυτό τον τρόπο. Αγοράζετε μόνο Ελληνικά προιόντα και δυναμώστε έτσι την Ελλάδα μας, έτσι για να δουν τι εστί Ελλάδα.


Μύριαμ Κ. Ρόδος

1 σχόλιο:

Konstantinos είπε...

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΥΡΙΑΜ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΘΥΜΑΝΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ,ΒΡΗΚΑ ΕΓΩ ΤΗΝ ΛΥΣΗ..ΕΑΝ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΝΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΝΑ ΤΗΣ ΣΤΑΛΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ.. ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΧΥΡΩΝΑ ΜΑΣ..ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΑ,ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΓΘΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΦΩΡΤΟΘΗΚΑΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ,ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ..ΑΝΤΕ ΜΕΡΚΕΛ,ΧΑΛΑΛΙ ΣΟΥ ....ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙΣ..ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΧΟΡΤΑΓΗ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕΙΣ,ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΧΥΡΩΝΑ ΜΑΣ !!!!