Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ

Εν αναμονή της σημερινής ψηφοφορίας. Σήμερα κρίνεται η τύχη της Ελλάδας. Όπως βλέπουμε η μάχη είναι σκληρή και ανελέητη. Δεν μπαίνει καθόλου ο παράγοντας συμφέρον της πατρίδας, παρά μόνο ο παράγοντας καρέκλα.

Έχω κουραστεί να παρακολουθώ το θέατρο του παραλόγου, γιατί αυτή την στιγμή αυτό διαδραματίζεται. Είναι ένα κακόβουλο και στημένο θέατρο σε βάρος   των Ελλήνων. Σήμερα ανακατεύουμε τα χαρτιά και παίζουμε σκληρό  πόκερ. Θα βγει ο λαός νικητής ή θα βγει χαμένος;  Αυτό δεν νομίζω να τους ενδιαφέρει, όλοι παίζουν το παιχνίδι μόνο για τον εαυτό τους και όχι για την πατρίδα.

Η μάχη της καρέκλας έχει αρχίσει εδώ και καιρό. Όσο καιρό δεν μπορούσαν να την διεκδικήσουν ήταν σε χειμερία νάρκη. Τώρα ξαφνικά ξύπνησαν όλοι και αυτό με βάζει σε μεγάλο προβληματισμό.

Βρε αρκούδοι τόσο καιρό που σας ψάχναμε που ήσασταν κρυμμένοι; Γιατί δεν δίνατε σημεία ζωής; Δεν ακούγατε τις απελπισμένες κραυγές των Ελλήνων; Δεν βλέπατε πόσο υπέφεραν; Δεν βλέπατε ότι ο λαός έφθασε στα όρια της εξαθλίωσης; Έρχονται τώρα οι δήθεν δίκαιοι και οι δήθεν πονόψυχοι να μας σώσουν. Ε όχι κύριοι δεν μασάμε. Τους ηρωισμούς αυτούς να τους κάνετε αλλού, φτάνει πια χορτάσαμε. Εμείς είμαστε ενωμένοι δυνατοί και πάμε για άλλα. Τα αναμασήματα τέλος. Γκέγκε;

Μύριαμ Κ. Ρόδος

1 σχόλιο:

Konstantinos είπε...

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΜΥΡΙΑΜ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΧΟΙΝΙ..ΜΙΑ ΘΥΛΕΙΑ..ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ,ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΛΩΤΣΙΑ,ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΝ..ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΙ ΟΜΩΣ Η ΘΥΛΕΙΑ,ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΡΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ,ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ.. ΕΤΣΙ, ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΟ ΒΑΡΙΕΤΕ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ - ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΟΜΩΔΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ - ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΛΑΣΣΟΝΤΑΣ ΡΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ..ΠΑΝΤΑ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ,ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΕΣΕΙ ΛΕΠΙΔΙ !!!!!!!!!!!!