Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ

Όλες αυτές τις ημέρες παρακολουθώ με μεγάλη προσοχή και ανησυχία τα πολιτικά γεγονότα της χώρας μας. Βλέπω ένα αλαλούμ, ένα ξέφρενο καρναβάλι. Όλοι έχουν φορέσει τη μάσκα του καλού και του σωτήρα. Επίσης όλοι έρχονται να μας πουν ότι είναι ικανοί να μας βγάλουν από το αδιέξοδο. Στο οποίο να σας υπενθυμίσω φταίνε, όλες οι παρατάξεις τις οποίες υποστηρίζουν τώρα με αυτοθυσία...

Θυμάμαι ακόμα τα παχιά προεκλογικά λογια που λέγανε τότε όλοι τους. Ήταν μέχρι να καταφέρουν εμάς όπως πάντα τους βλάκες να τους ψηφίσουμε. Για θυμηθήτε τον Παπανδρέου, λεφτά υπάρχουν. Που είναι βρε προδότη; γιατί υποφέρει η χώρα από ανεργία και πείνα; Θυμηθείτε ακόμα τον Σαμαρά, όταν έλεγε ότι ποτέ πια με την ΝΔ. Ούτε για αστείο δεν ήθελε να του πουν ότι θα έμπαινε κάποτε πρόεδρος. Τώρα τι έγινε; Γιατί δεν κατεβαίνει με την Πολιτική άνοιξη; Μήπως θέλει το όνομα και την κληρονομιά της ΝΔ;



Που είναι βρε καραγκιοζάκια οι υποσχέσεις που είναι τα παχιά λόγια που λέγατε; Έχετε κάνει κάτι από όλα αυτά, ώστε εμείς να σας πιστέψουμε τώρα; Θέλω να μου πείτε έναν που κράτησε τον λόγο του, μόνο έναν. Δυστυχώς κανένας δεν υπάρχει όλα είναι φούμαρα. Όμως πάλι παρακολουθώ ομιλίες ή δηλώσεις όπως τότε. Σκοπό έχουν μόνο να μας εντυπωσιάσουν, και να μας δώσουν ελπίδα και έτσι εμείς να πέσουμε στην παγίδα και να τους ξαναψηφίσουμε. Παίζουν με λίγα λόγια το παιχνίδι των εντυπώσεων.

Θέλω να πιστεύω ότι ο Ελληνικός λαός θα έχει μνήμη και δεν θα ξαναπέσει στον λάκο με τα φίδια. Θέλω να πιστεύω ότι ο λαός θα γίνει τιμωρός και θα τους τιμωρήσει. Θέλω να πιστεύω ότι θα βάλει επιτέλους ένα τέλος στην ασυδοσία, στην ψευτιά και στον εμπαιγμό μας. Θέλω να πιστεύω ότι δεν υπάρχει πια ούτε ένας Έλληνας χρωματισμένος αλλά μόνο πατριώτης. Θελω να πιστεύω ότι όλοι θα πάμε για έναν κοινό σκοπό να σώσουμε την πατρίδα.

Ελληνάρες μου θα σας συμβουλέψω να κλείσετε τα αυτιά και τα μάτια σας, και ανοίξτε μόνο την πόρτα της μνήμης. Εγώ πιστεύω ότι αυτός είναι ο πιο αλάνθαστος και σίγουρος τρόπος για να πράξετε σωστά. Αν θέλετε με ακούτε. Βάλτε την λογική και θα δείτε ότι δεν σας λέω τίποτα το παράλογο. Ας ελπίσουμε να μας φωτίσει ο Θεός και να κάνουμε το σωστό.

Μύριαμ Κ. Ρόδος

2 σχόλια:

Konstantinos είπε...

ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΜΥΡΙΑΜ,
ΟΤΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ ;;; ΕΚΕΙ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ..ΟΤΙ,ΜΕ ΚΑΤΙ ΨΕΥΤΙΕΣ,ΚΑΤΙ ΚΟΥΦΙΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ,ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΠΛΕΟΝ,ΘΑ ΜΑΣ ΤΟΥΜΠΑΡΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ,,, ΕΚΕΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΕΙΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ,,,,,,ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ..ΑΥΤΟ ΠΡΩΤΕΥΕΙ...ΕΑΝ ΑΥΤΗ Η ΜΝΗΜΗ ΔΕΝ ΧΑΘΕΙ,ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΟΥΝΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ,ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΑΥΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ,ΜΑΓΑΡΙΣΑΝ !!!!!!!!!!!!!!!!

Μύριαμ είπε...

Καλησπέρα Κωνσταντίνε αυτό το φοβάμαι πολύ και εγώ, είμαστε ένας λαός που εύκολα ξεχνάει και συγχωρεί. Ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά θα επανανέλθει η μνήμη και η σύνεση όλων μας, αλλιώς τι να πω είμαστε άξιοι της τύχης μας.