Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

ΜΠΡΑΒΟ!!!! Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Μόλις τώρα πληροφορήθηκα, ότι η κυβέρνηση μετά από πολύωρη σύσκεψη αποφάσισε να μοιράσει δώρα σε όλους τους πολίτες της. Στις είκοσι δύο Δεκεμβρίου σας καλούν να είστε έξω από την βουλή να παραλάβετε  τα δώρα σας.
 
Σήμερα χάρηκα πάρα πολύ με την απόφαση αυτή, oμολογώ δεν το περίμενα. Tα δώρα που θα παραλάβετε ανά οικογένεια  είναι τα εξής:  Δύο μεγάλες γαλοπούλες, που μιλάνε και χορεύουν στον υπέροχο ρυθμό της χρεοκοπίας.  Ένα δέντρο αυτόφωτο δεν θα χρειαστείτε λαμπιόνια. Εκατό πολύχρωμες μπάλες για το δέντρο σας. Δύο μεγάλες γιρλάντες για το δέντρο που λένε και τα κάλαντα.

 Ακόμα μια δωροεπιταγή των χιλίων ευρώ, που θα την εξαργυρώσετε ψωνίζοντας ρούχα σε ένα κατάστημα της αρέσκειας σας. Ρύζι  μπιρμπιλωτό για την γαλοπούλα σας. Επίσης με δύο χιλιάδες ευρώ μοιράζει συγχωροχάρτια (ευκαιρία να φύγουν οι αμαρτίες από πάνω σας και να γίνετε αγνοί σαν αυτούς). Άλλο ένα σπουδαίο δώρο είναι, ένα ποδηλατάκι απομίμηση με αυτό του Γιωργάκη για να μην τον ξεχάσετε ποτέ.

 Και το δώρο έκπληξη τώρα, μια τηλεκατευθυνόμενη βασιλόπιτα η οποία μέσα θα έχει ένα χαρτάκι που θα λέει, ή κερδίσατε την απόσβεση χρεών σας στο δημόσιο, τράπεζες, ΔΕΗ, εφορία, ή θα λέει ξενάγηση στο πιο αγαπητό αξιολάτρευτο μέρος της Ελλάδας στην ΒΟΥΛΗ.

Είδατε τι γενναιόδωρο κράτος έχουμε; Μην ξεχάσετε    την ημερομηνία και δεν πάτε να παραλάβετε τα δώρα σας. Εντάξει;  Αυτά τα Χριστούγεννα σίγουρα δεν θα τα ξεχάσουμε ποτέ.

Μύριαμ Κ. Ρόδος

2 σχόλια:

DINOS GLYNOS είπε...

ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΥΡΙΑΜ,ΞΕΧΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΧΕΙΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ..ΜΙΑ ΚΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ,ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΕΣ...ΕΡΧΕΤΑΙ,,,,,,,,,,ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!

Μύριαμ είπε...

καλησπέρα Κωνσταντίνε, έχεις απόλυτο δίκιο δεν το σκέφτηκα αυτό. Έτσι που μας έχουν κάνει δεν θα μπορούμε ούτε να πεθάνουμε είναι ακριβά.