Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΑΥΤΗ Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΛΙΣΤΑ

Η Μελίνα μας αποδείχτηκε ότι ήταν μαχητική Ελληνίδα και με μεγάλη καρδιά. Αγωνιζόταν με νύχια και με δόντια για την Ελλάδα μας. Θυμάστε πως αγωνίστηκε για να πάρουμε πίσω τους Ελληνικούς θησαυρούς, που μας είχαν κλέψει οι διάφοροι κατακτητές; Σκοπός της Μελίνας ήταν να επιστραφούν τα μάρμαρα του Παρθενώνα, από το Βρετανικό μουσείο.

 Η Μελίνα κατά την παραμονη της στο εξωτερικό, πάλεψε με πείσμα για να ανατρέψει την χούντα. Έδινε τον αγώνα της και από το εξωτερικό.  Πάντα μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για την χώρα μας, γιατί την πονούσε ειλικρινά. Αυτή είναι η γυναίκα Ελληνίδα και αυτή είναι που θα μείνει στην ιστορία σαν μια ηρωίδα.

Και έρχεται τώρα μια Νάνα Μούσχουρη να ταχθεί έτσι φανερά υπέρ της Μέρκλ δηλαδή υπέρ των Γερμανών που έχουν κάνει τόσα εγκλήματα στην χώρα μας. Ν. Μούσχουρη ξέχασες τα δικά μας δανεικά; αυτά δεν τα πήραμε ποτέ πίσω εμείς γιατί; Αν μας τα έδιναν θα είχαν μούτρα να μιλάνε, τώρα με τί πρόσωπο έρχονται και μας λένε για δανεικά; ή μας λυπούνται; Εγώ ένα θα σου πω με τις ανθελληνικές δηλώσεις που έκανες. Έδειξες ότι δεν είσαι άξια να λέγεσαι Ελληνίδα. Τώρα που σε χρειαζόταν η Πατρίδα μας εσύ της γύρισες το κεφάλι, τώρα που χρειάστηκε στήριξη εσύ την ποδοπάτησες και μην σε δω να έρθεις πίσω στην Ελλάδα. Γιατί εσύ με τις πράξεις σου, έστρεψες ολόκληρο τον λαό μας εναντίων σου. Με τις ανθελληνικές δηλώσεις σου μας έδειξες καθαρά ότι είσαι μια συμφεροντολόγα Γερμαναρού.

Θέλω να σε ρωτήσω κάτι κ. Μούσχουρη, το προκλητικό και πρόστυχο δημοσίευμα από τον γερμανικό τύπο δεν το είδες; Δεν ένοιωσες αγανάκτηση σαν Ελληνίδα; δεν ντράπηκες; Μα βέβαια που να την βρεις την ντροπή όταν κάθεσαι και κάνεις τέτοιες δηλώσεις και καταδικάζεις την ίδια σου την πατρίδα. Ντροπή σου και ξανά ντροπή σου ¨κυρία¨ Μούσχουρη.

Μύριαμ Κ. Ρόδος

1 σχόλιο:

Konstantinos είπε...

ΤΟ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΦΙΛΗ ΜΥΡΙΑΜ,ΔΕΝ ΤΗΣ ΠΑΕΙ..ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑ..ΟΥΤΕ ΑΞΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΩΣ ΚΥΡΙΑ..ΜΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ,ΔΙΠΡΟΣΩΠΗ,ΠΟΤΑΠΗ ΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΡΙΧΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΟΒΟΛΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΕΔΕΙΞΕΣΕ ΦΙΡΜΑ. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΓΑ,ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΣΑΝ ΦΩΝΗ,ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ..ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΔΕΙΧΘΕΙ ΜΙΑ ΣΦΕΤΑΙΡΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΡΡΙΧΗΘΕΙ ΣΕ ΦΙΡΜΑ..ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΑΜΕ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ..ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΔΩ..ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ ΜΥΡΙΑΜ - ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ - ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ,ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Σ'ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ..ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΕΣΒΗΣΕ,,,ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ..ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ ΤΩΝ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΩΝ,ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!