Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

ΕΛΛΑΔΑ Σ' ΑΓΑΠΩ ΓΙΑΤΙ…

Ελλάδα σε αγαπώ γιατί έχεις πλούσια πολιτισμική ιστορία. Σε αγαπώ γιατί εσύ πρώτη έδωσες τα φώτα του πολιτισμού και φώτισες όλο τον κόσμο. Σε αγαπώ γιατί έχεις βγάλει σπουδαίους πνευματικούς και γενναίους άντρες και γυναίκες, που έχουν μείνει στην ιστορία και μας καθοδηγούν με τις πράξεις τους. Σε αγαπώ γιατί είσαι πανέμορφη, η φύση σου έχει δώσει απλόχερα την ομορφιά της. Σε αγαπώ γιατί έχεις ψυχή. Ακόμα και στης πιο δύσκολες μέρες δεν παραδίνεσαι και ούτε αφήνεσαι στην τύχη, αντιστέκεσαι και πολεμάς.

Σε αγαπώ και σε λατρεύω γιατί είσαι πολύ  ταλαιπωρημένη. Έχεις δεχτεί πολέμους, διωγμούς, ταπεινώσεις, από τους βαρβάρους, προδοσίες από τις εκάστοτε κυβερνήσεις που ανεβαίνουν με δόλο για να σε διαλύσουν. Τώρα τελευταία μάλιστα σε αγαπώ περισσότερο, γιατί βλέπω ένα βρώμικο σχέδιο εξόντωσης σου. Ακόμα θέλω να σου πω Ελλαδίτσα μου ότι μαζί με το  σχέδιο αφανίσης σου αυτή τη στιγμή μεθοδεύουν και το δικό μας θάνατο. Βλέπεις όλα τα παιδιά σου δυστυχούν και υποφέρουν. Μερικά μάλιστα δεν αντέχουν την πείνα και φεύγουν στη ξενιτιά. Όμως μην στεναχωριέσαι και εκεί που θα είναι η καρδιά τους πάντα θα χτυπάει για σένα, γιατί όλοι μας είμαστε τρελά ερωτευμένοι μαζί σου.

Θέλω να σε διαβεβαιώσω ότι εμείς τα παιδιά σου σαν πραγματικά Ελληνόπουλα δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα βάρβαρο να σε αφανίσει ή να σε σκοτώσει. Όλοι μαζί θα σου δώσουμε την ψυχή μας και θα σε κρατήσουμε ζωντανή. Έχεις πολλά παιδιά που σε αγαπούν και θα πέθαιναν για σένα.

Γι αυτό μην ανησυχείς Ελλάδα μου η αγάπη όλων μας και του Θεού, θα σε κρατήσει για άλλη μια φορά ζωντανή και θα σε βοηθήσει να βγεις και από αυτή την δοκιμασία. Είμαι σίγουρη ότι θα κρατήσεις όλα τα ζωτικά σου όργανα γερά όπως τότε. Η γλώσσα και η θρησκεία τα βασικά όργανα που χρειάζεσαι για να ζήσεις εμείς σου υποσχόμαστε θα τα κρατήσουμε ζωντανά πάση θυσία. Σε αγαπάμε πολύ, τα παιδιά σου. 

Μύριαμ Κ. Ρόδος

2 σχόλια:

Konstantinos είπε...

ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΚΙ'ΑΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΣΕ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ....ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕΜΑΛΙΑ ,,,,, ΠΡΑΓΜΑΤΙ,ΟΠΩΣ ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΚΑΙ Η ΦΙΛΗ ΜΑΣ Η ΜΥΡΙΑΜ,ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΩΜΕΘΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΦΙΣΟΥΜΕ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΟΥ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ..ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙΣ,ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΣΟΥ,ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ,ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ,ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ....ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μύριαμ είπε...

Κωνσταντίνε η Ελλάδα μας χρειάζεται και μας φωνάζει απεγνωσμένα μακάρι να την ακούσουν όλα τα παιδιά της και να την βοηθήσουν