Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗ

Τελικά είστε νούμερα μεγάλα όλοι οι πολιτικοί. Κοιτάξτε τι σκαρφίστηκαν πάλι τα νούμερα, για να ΜΗΝ πάρει η σύζυγος την επικουρική του άντρα της. Πρέπει ο σύζυγος να κάνει ένα είδος συμβολαίου  μετά θάνατο με το κράτος. Αυτό θα αφορά την σύζυγο του, δηλαδή θα λέει ότι επιθυμώ να πάρει την επικουρική σύνταξη η σύζυγος μου όταν πεθάνω. Είναι γελοίο  βρε καραγκιόζηδες για μια σύνταξη που είναι επιβαλλόμενη από τον νόμο, να φτιάχνετε άλλο νόμο για να κάνετε οικονομία εσείς.
Αφού δηλώσει αυτό το παράδοξο ο σύζυγος εν ζωή, αυτόματα του κρατάνε ένα 30% από την δική του σύνταξη. Τελικά ρε πόσο ηλίθιοι και λωποδύτες είστε; πόσο απάνθρωποι και διεστραμμένοι είστε; 

Τον αέρα που αναπνέουμε μήπως πρέπει να τον δηλώσουμε και αυτόν; ή αυτόν φροντίζετε να μας έρχεται πακεταρισμένος και ψεκασμένος για να μας κοιμίζετε; Έχετε ξεπεράσει τα όρια της λογικής και της δικής μας αντοχής. Αν συνεχίσετε αυτές τις αυθαιρεσίες σύντομα θα μας βρείτε μπροστά σας και αυτή την φορά θα είστε αντιμέτωποι με θεριά ανήμερα και όχι με πολιτισμένους ανθρώπους όπως τώρα.

Ο πεινασμένος και ο αδικημένος να ξέρετε χάνει τον έλεγχο και παραφέρεται,  γίνεται βίαιος. Θέλετε μια κοινωνία που δεν θα σέβεται και δεν θα υπακούει τους νόμους; θέλετε μια κοινωνία από άγρια θεριά που δεν θα μπορείτε να ελέγχετε και που δεν θα υπακούν πια σε νόμους και ιεραρχίες; Συνεχίστε με τον ίδιο ρυθμό και θα δείτε τι πολίτες θα έχετε και αν θα σας αρέσει αυτή η μεταμόρφωση τους.


Μύριαμ Κ. Ρόδος

Δεν υπάρχουν σχόλια: