Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Η ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ;

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην κυβέρνηση για το μεγάλο  επίτευγμα που έκανε στο θέμα νοσοκομείου εδώ στην Ρόδο. Τα καταφέρατε κοπρόσκυλα όλοι σας να αφήσετε το νοσοκομείο του νησιού μας να βουλιάξει. Τελικά είστε μεγάλα καθάρματα και ψυχροί εκτελεστές. Ναι καλά το λέω εκτελεστές που παίζετε έτσι αδίστακτα με τις ζωές των ανθρώπων. Ένα τέτοιο νοσοκομείο που πολλοί το ζήλευαν το αφήσατε στην τύχη του να ρημάξει και να νεκρωθεί γιατί δεν ήσασταν άξιοι να το συντηρήσετε. Τώρα μαθαίνω ότι υπολειτουργεί και δεν έχει τα βασικά φάρμακα και γιατρούς για να συντηρηθεί και να λειτουργήσει κανονικά. Ακόμα μαθαίνω ότι θέλετε να το κλείσετε και να το μεταφέρετε αλλού. Καλά ρε,πάτε καλά; ένα νησί με τόσους κατοίκους είναι δυνατόν να μην έχει νοσοκομείο;

Χτες πήγε στα εξωτερικά του νοσοκομείου ένας γείτονας μου που είναι σε άθλια κατάσταση. Δεν τρώει εδώ και δέκα μέρες και δεν έχει κουράγιο να περπατήσει, του έκαναν κάποιες γρήγορες εξετάσεις και του έβαλαν ένα ορό και αυτό ήταν όλο. Τον άφησαν να πάει σπίτι του σε μαύρα χάλια, η γυναίκα του και τα παιδιά του κλαίνε και δεν μπορούν να τον βοηθήσουν. Βλέπετε στο νοσοκομείο φιλοξενούν μόνο ετοιμοθάνατους. Ο άνθρωπος αυτός τώρα θα πρέπει να νοσηλευτεί οπωσδήποτε και η μόνη λύση είναι η κλινική. Όμως η κλινική θέλει 80 ευρώ την ημέρα και ο άνθρωπος είναι συνταξιούχος, τα παιδιά του αδυνατούν να τον βοηθήσουν, τι θα γίνει λοιπόν; θα αφήσετε τον άνθρωπο αβοήθητο να πεθάνει;Και μια άλλη ερώτηση έχω να σας κάνω, τόσα χρόνια που πληρώνει για ασφάλιση δεν δικαιούται να την έχει τώρα που την χρειάζεται; Σας εύχομαι παλιοκαθάρματα να βρεθείτε στην θέση της οικογένειας του. Σύντομα να πεθαίνει κάποιο   πολύ δικό σας άτομο και να έχετε τα λεφτά μεν (που τα έχετε κάνει τώρα μασουράκια), αλλά    να μην μπορούν να    σας    βοηθήσουν.  Σας το εύχομαι ολόψυχα  σκυλιά αγαρινά. 

Η είδηαη για το κλείσιμο του νοσοκομείου Ρόδου ΕΔΩ 

Μύριαμ Κ. Ρόδος  

1 σχόλιο:

Konstantinos είπε...

ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΥΡΙΑΜ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ..ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΥΛΟΞΕΝΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟΥΣ,ΑΛΛΑ, ΚΑΝΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟΥΣ,ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ..ΕΧΟΥΝ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΠΤΕΡΥΓΕΣ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ,ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΦΑΚΕΛΛΑΚΙ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΕΒΒΑΤΙ. ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ,ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΜΑΣ,ΠΟΥ Η ΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ..ΟΙ ΝΕΟΙ,ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ,ΓΙΑΤΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ,ΤΟΥΣ ΕΡΙΞΑΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΟΡΝΟ,ΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΑ,ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ..ΕΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΥΓΕΙΗ ΝΕΟΛΑΙΑ,ΗΔΗ ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΟΥΜΕΝΗ Μ'ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΞΩΦΛΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤ'ΑΥΤΟΥΣ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙΝΑΞΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΟ ΤΟΙΧΟ. ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ..ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΣΤΕΨΑΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΗΔΗ ΛΙΓΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!