Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Η ΣΠΕΣΙΑΛΙΤΕ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ "ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ"


Σήμερα θα σας πω μια απίθανη συνταγή που μπορεί να εμπλουτίσει μια φορά την εβδομάδα το τραπέζι σας και να σας δώσει τα απαραίτητα συστατικά για να δυναμώσετε την ευτυχία σας. 

Υλικά: Καλές αναμνήσεις (αν δεν έχετε φρέσκες να πάρετε αποξηραμένες), ευχάριστες στιγμές, καλή διάθεση, αισιοδοξία,  αγάπη.

Εκτέλεση: Παίρνετε μια εμαγιέ κατσαρόλα και  βάζετε όλα τα δάκρια χαράς που ρίξατε σε όλη την ζωή σας. Μετά βάζετε όλες τις ευχάριστες αναμνήσεις. Πάρτε τον στίφτη και στίψτε  το μυαλό σας για να θυμηθείτε κάθε στιγμή και κάθε λεπτό όμορφο στην ζωή σας. Θα βρείτε τις πιο αστείες, τις πιο γλυκές και τρυφερές στιγμές που περάσατε.  (Προσοχή καμιά άσχημη στιγμή να μην βάλετε, γιατί θα κόψει η συνταγή). Έπειτα φωνάξτε τον άντρα της ζωής σας     (αν δεν έχετε ψάξτε να βρείτε) και βάλτε τον να ανακατεύει το μείγμα συνέχεια. Πετάξτε μέσα μπόλικα ροδοπέταλα και  βάλτε και ένα ποτήρι μέλι. Κόψτε σε κύβους τον εγωισμό σας και πετάξτε τον να βράσει καλά και να διαλυθεί. Μετά βάλτε μπόλικο ανθόνερο για μυρωδιά (στα φαρμακεία έχει). Βρείτε ένα ροζ ή κόκκινο φιογκάκι και φορέστε  το την ώρα που θα μαγειρεύετε. Θα είστε σαν κουνελάκι και ο φίλος σας δεν θα βαριέται να ανακατεύει το μείγμα. Βάλτε μέσα και την ώρα που θα το φτιάχνετε μπόλικα γελάκια, κάνουν πιο εύπεπτο το μείγμα. Την ώρα που θα βράζει ο ζωμός εσείς πετάξτε στα σκουπίδια την απαισιοδοξία,  την μιζέρια και την γκρίνια, κρυφά όμως να μην τα δουν, αυτό είναι ένα από τα  μυστικά για την επιτυχία της συνταγής. Το αφήνετε σε σιγανή φωτιά να σιγοβράζει, ποτέ σε δυνατή γιατί θα καεί.

Σερβίρισμα: Εσείς  στο μεταξύ ετοιμάζετε το τραπέζι με ένα ωραίο σερβίτσιο και με μαχαιροπίρουνα που λάμπουν και ακτινοβολούν όπως εσάς. Βάζετε στην μέση ένα βάζο από πανέμορφα κόκκινα τριαντάφυλλα και δύο ωραία κεράκια στο πλάι. Αφού τα ετοιμάζετε όλα αυτά, φωνάζετε τον σύντροφο σας που έχει πιαστεί το χέρι του καημένου να ανακατεύει και τον βάζετε στην προεδρική καρέκλα. Σερβίρεται μόλις είναι αχνιστό και γελάτε πονηρά την ώρα που το προσφέρετε.

Θα δείτε ότι  μόλις φάτε από την όμορφη αυτή συνταγή που φτιάξατε θα γίνετε αμέσως ευτυχισμένες και θα με θυμηθείτε. Ότι άλλη απορία έχετε, εγώ ευχαρίστως να σας απαντήσω. Καλή όρεξη και πάντα ευτυχισμένες να είστε. 

 Μύριαμ Κ. Ρόδος

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

ΑΝ ΖΗΣΗ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕΣΑ