Σάββατο 28 Απριλίου 2012

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ

Μήπως θεωρείτε  ότι κάποιο  από τα δυο μεγάλα κόμματα είναι ικανά να μας βγάλουν από την κρίση; Τι ναι; Λοιπόν είστε άρρωστοι πολύ και πρέπει να κοιταχτείτε.  Εγώ σας προτείνω να πάτε σε κάποιον πολύ καλό ουρολόγο να σας γράψει τις κατάλληλες εξετάσεις ούρων. Μετά πηγαίνετε αμέσως στο μικροβιολόγο για να τα αναλύσει. Φοβάμαι ότι οι ψεκασμοί σας έχουν πειράξει βασικές αρτηρίες και νεύρα του εγκεφάλου. Μέσα από την ανάλυση θα δουν αν έχετε χημικά κατάλοιπα και τότε θα καταλάβετε γιατί αυτή η εμμονή στον δικομματισμό. Μια γρήγορη μελέτη που έκαναν οι επιστήμονες που ασχολούνται με τα χημικά, διέγνωσαν ότι, ο καθημερινός ψεκασμός προσβάλλει τον εγκέφαλο.  Αποτέλεσμα των χημικών που δεν αφήνουν να  κυκλοφορεί καλά το αίμα και το οξυγόνο να είναι λιγοστό.

Έτσι οι άνθρωποι έχουν αποχή από  κάθε αντίσταση μιας και νοιώθουν κουρασμένοι και συγχυσμένοι. Οπότε αν δεν οξυγονώνεται καλά το αίμα δεν επιτρέπει  την σωστή λειτουργία  στον εγκέφαλο. Άρα δεν έχουν και σωστή κρίση και σκέψη. Έτσι ο ψεκασμόπληκτος νομίζει και είναι σε ένα όμορφο και  χαρούμενο παράδεισο με σωτήρες που νοιάζονται για
αυτόν και την Ελλάδα. Αν υποπτεύεστε ότι είστε ψεκασμένοι και βαρεμένοι   πρέπει να τρέξετε αμέσως στον γιατρό. Καλό θα είναι να πάρετε μαζί και μισό κιλό ούρα που θα μαζέψετε γιατί τα χημικά που σας κτύπησαν είναι πολλά. Αλλιώς δεν εξηγείται η τόση εμμονή να ψηφίσετε τα δυο κόμματα που μας κατέστρεψαν. Άντε αρχίζετε να μαζεύετε  ούρα από τώρα. 

Μύριαμ Κ. Ρόδος

Δεν υπάρχουν σχόλια: