Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Πολλά άλλαξαν  ρε παιδιά, γιατί μουρμουράτε όλη την ώρα; Στις προηγούμενες εκλογές είχαμε ΠΑΣΟΚ και  ΝΔ, τώρα δεν είναι έτσι η σειρά, είναι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Βλέπετε; έχουμε αλλαγή στην σειρά, αυτό άλλαξε για όσους αναρωτιούνται. Το πρόβλημα μας όλο ήταν η σειρά,  τώρα που λύθηκε το θέμα όλα θα πάνε ρολόι μην σκάτε.  Και δουλειά θα βρούμε και πλούσιοι θα γίνουμε και το σύστημα  υγείας θα βελτιωθεί. Όπως και η παιδεία. Οι γυναίκες που δεν μπορούσαν να κάνουν παιδιά, γιατί δεν θα είχαν να τα ταΐσουν,  τώρα με την αλλαγή σειράς θα κάνουν  τρίδυμα. Οι γέροι θα δουν την σύνταξη τους να διπλασιάζεται, ο ουρανός θα γαλανίσει, η γη θα ανθίσει, τα πουλιά θα κελαηδήσουν σε χαρούμενο ρυθμό.  Το σπίτι θα μυρίσει από φαγητά, το συσσίτιο θα βάλει παραπάνω μερίδες. Ε τι άλλο θέλετε πια αχάριστοι; Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς, όπως και να το πείτε αλλαγή είναι.

Είδατε τι σας κάνει μια μικρή αλλαγή στην σειρά; Ε και  δεν το ξέραμε νωρίτερα για να την κάνουμε, δεν μας το είπατε. Άντε ησυχία τώρα και μην γκρινιάζετε, όλα θα πάνε καλά. Εγώ πάντως ησύχασα τώρα που κατάλαβα ότι έφταιγε η σειρά.




Μύραμ Κ. Ρόδος

1 σχόλιο:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΗΓΑΛΟΣ είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΜΥΡΙΑΜ ΑΛΛΑΞΕ...ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ Ο ΜΑΝΟΛΙΩΣ.ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;ΨΗΦΙΣΑΜΕ.ΤΙ ΒΓΑΛΑΜΕ;ΠΟΙΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;ΜΑΣ ΡΙΜΑΞΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ.ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΡΟΙΚΑΝΟΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΚΑΤΑ 1.000.000.ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΦΑΓΗΤΟ.ΣΕ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΓΙΑ 10 ΕΥΡΩ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.