Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Βάζω το κεφαλάκι  μου να σκεφτεί και να κατανοήσει τι στο καλό συμβαίνει στην Ελλαδα μας; Ο κόσμος έχει πάθει μαλάκυνση και στο κεφάλι του έχουν φυτρώσει χιλιάδες καρούμπαλα που εμποδίζουν την σωστή σκέψη. Αν πεις για τους πολιτικούς; μας παίζουν σαν μαριονέτες στα δάχτυλά τους. Όλο νόμους και ιδέες είναι, αλλά πάντα εις βάρος μας. Τον τελευταίο καιρό μας βάζουν χαράτσια παντού.  Το χαράτσι έχει γίνει το εθνικό μας σύμβολο. Τώρα όταν θα ακούμε την λέξη Ελλάδα θα βάζουμε δίπλα και ένα συν χαράτσια, δηλαδή χαρατσοΕλλάδα, χαρατσοΈλληνες εμείς. Μην γελάτε αυτό είναι πολύ σοβαρό.  Ακούστε καλά, κάνεις ή έχεις παιδιά; ε τότε εσύ φίλε έξυπνε πλήρωσε παραπάνω, γιατί εσύ τρως περισσότερο ζόρι και πρέπει να πληρώσεις. Η κατάργηση πάει σύννεφο, καταργούμε ότι δεν κάθεται καλά σύμφωνα με τα δεδομένα της Τρόικας. Σημαία τέλος δεν επιτρέπεται να την ανεβάζετε ακόμα και στα σχολεία. Παιδιά απαγορεύεται να κάνεις γιατί θα πληρώσεις αυτά που δεν έχεις. Χωράφια; εδώ είναι η παγίδα. Ή τα πουλάς ή πληρώνεις χαρατσάρα. Ένας δηλαδή φτωχός άνθρωπος που θέλει να βάλει μια πατάτα, μια ντομάτα και μια κοτούλα για να φάνε τα παιδιά του, θα πληρώνει και από πάνω.


Τώρα σκέφτονται και ένα άλλο χαράτσι, αυτό ομολογώ είναι από τα γελοιότερα. Θέλεις να είσαι Χριστιανός  να αγαπάς τον Θεό και να ομολογείς την πίστη σου; εεεεεεεε τότε εσύ πλήρωνε διπλά και τριπλά. Ε ναι ρε φιλαράκι, ο άθεος δεν θέλει να πληρώσει τον Θεό σου και τα μυστήρια που υπάρχουν μέσα στην δική σου θρησκεία. Έχει επαναστατήσει, Χριστιανός ακούει και βγάζει καντήλες. Να πληρώνει δηλαδή και τους παπάδες; αυτό πάει πολύ. Όμως να πληρώνει τους πολιτικούς εντάξει, εκεί πάει και έρχεται, έχουν έξοδα οι καημένοι, ταξίδια, τηλέφωνα, ένα περίδρομο φαγητό που θέλουν, ξενοδοχεία. Βάλε ακόμα και τα γραφεία, τους υπαλλήλους, τους μπράβους που έχουν για να μην πάθει τίποτα η κορμοστασιά τους. Ε! όσο να το κάνουμε έχουν τα έξοδα τους, κρυφά και φανερά. Εκεί καλά κάνετε και δέχεστε το χαράτσι. Το πρόβλημα είναι να μην πληρώνετε την αγάπη μας για τον Θεό, που είναι και η επίσημη θρησκεία της Ελλάδας. Οι μουσουλμάνοι και οι άλλες θρησκείες να μην αγγιχτούν δεν κάνει, εκεί τους φτιάχνουμε και εκκλησίες όταν λάχει με τεράστια δαπάνη, ε και; να μην μας πουν οι άνθρωποι κομπλεξικούς και ρατσιστές ρε αδελφέ, είναι ντροπή μεγάλη.

Οι λαθρομετανάστες που μπαίνουν από παντού; για αυτούς δεν μας νοιάζει, είναι άνθρωποι και πρέπει να ζήσουν και αυτοί. Τώρα αν στριμωχτούμε και πεινάσουμε ακόμα παραπάνω; ε δεν βαριέσαι αδελφέ κάνε υπομονή, μπόρα είναι θα περάσει ή θα μας πνίξει, δεν έχει σημασία. Το ότι η Ελλάδα μας κοντεύει να αφανιστεί; μπα τι σημασία έχει τώρα αυτό; πατρίδα είναι κάθε γωνιά του πλανήτη μας. Τι και αν λεγόμαστε Αμερικανάκια τι Γερμανάκια το ίδιο είναι, αυτοί θα κρατήσουν την εθνικότητα τους και θα μας την δανείσουν. Τόσο φιλεύσπλαχνους ανθρώπους δεν έχω ξαναδεί.  Σε λίγα χρόνια θα μας βάλουν να αλλάξουμε και το όνομα της χώρας. Τι θα πει Ελλάδα δηλαδή; θρησκεία δεν θα υπάρχει, παιδεία γιοκ, άσε που οι μισοί Έλληνες θα πεθάνουν χωρίς   ιατρική  περίθαλψη και φάρμακα, οι άλλοι μισοί θα φύγουν στο εξωτερικό και τότε εδώ θα μείνουν οι λαθραίοι να κρατάνε τα μπόσικα και να φυλάνε τα πρώην εδάφη μας, που θα έχουν γίνει εδάφη τους.

Όλα αυτά  τα όμορφα κάθομαι και σκέφτομαι,  μιλάω μόνη μου και λέω, ρεεεεεε άνθρωποι συμπατριώτες, βγάλτε τον κάλο από το μυαλό σας. Πως έγιναν τόσα καρούμπαλα στο κεφάλι σας και δεν μπορείτε να δείτε τι γίνεται στην πατρίδα μας; Να είναι τάχα η πείνα που φταίει; να είναι οι καλοβολεμένοι που σας επηρεάζουν;  τι να είναι, τι; για ψάξτε να δείτε τι τρέχει, γιατί δεν πάμε καθόλου καλά,  μας φάγανε οι Αγαρηνοί πολιτικοί και τα μυαλά μας.

Μύριαμ Κ. Ρόδος

3 σχόλια:

Unknown είπε...

ΜΥΡΙΑΜ,
ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ,ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ;;; Σ'ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΦΑΝΕΙ,ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ ;;;;ΚΑΛΗ ΜΟΥ,ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ,ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ,ΛΥΠΑΜΑΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ - ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ - ΑΛΛΑ,ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ,,,Η ΚΑΠΟΤΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ,ΕΓΙΝΕ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΓΟΡΓΟ ΡΥΘΜΟ,ΟΛΟ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ..ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΜΥΡΙΑΜ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΛΩΘΡΕΨΟΥΝ..ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΜΑΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ,ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ..ΜΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ,ΜΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ..ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ,ΚΑΤΑΛΛΗΓΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ..ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ,ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΒΥΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ,ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΠΙΣΤΗΣΟΥΜΕ,ΗΘΕΛΑΝ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΚΛΗΡΙΣΟΥΝ…ΠΟΙΟΙ ;;; ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ..ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΙΛΙΑΡΔΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΚΡΑΤΩΝ..ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ,ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ,ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΗΔΗ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΕΙΜΕΙ.. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ..ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΡΥΦΟ ΣΧΟΛΙΟ,ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΕΣ,ΣΤΟΥΣ ΔΙΩΓΜΟΥΣ,ΣΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ..ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ,ΑΛΛΑ, ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΙΚΙΑ,ΠΟΥ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ..ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ…ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ,ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΔΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΙΜΗΖΟΥΝ..ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ..ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ,ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ;;; ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΗΡΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΣΧΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕ ΜΕ ΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ. ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΠΟΤΕ,,,'',,ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ .''ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΝΑ ΣΑΘΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ…ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΤΗΣ,,ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΜΥΡΙΑΜ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙΣ,ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΝΑ ΠΩ ΚΙ'ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ….ΕΙΘΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ,ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ,ΑΠΟ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟΥ,ΠΟΥ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΝΙΖΕΙ !!!!!!!!!!!!!

agathipapadopoyloy είπε...

Μύριαμ ,πόεο ωραία τα λες γλυκιά μου! Χρόνια τώρα θέλανε τα παιδιά μας ανιστόριτα και άθεα και έκαναν ότι μπορούσαν ,να αλλάξουν την πίστη μας! Αντισταθήκαμε ,αλλά κάποιοι ξεγελάστηκαν ,πίστεψαν σε κουβέντες ψεύτικες ! Η Ελευτερίαμας ,μαιάζει πια σαν την σημαία, που την τρύπησαν τα βόλια του εχθρού! Δεν τολμάς να μιλήσεις για την Μακεδονία μας και σε παιρνουν απ'τα μούτρα οι ξένοι που κατέκλεισαν την πατρίδα μας! Δεν τολμάς να μιλήσεις για τους λαθρομετανάστες και βγαίνει ο βουλευτής του Σύριζα της Καστοριάς και δηλώνει πως είναι αναρχικός και βλέπεις στον τόπο μου να κυκλοφορούν χάρτες που φτανουν το κράτος φάντασμα των σκοπίων μέχρι τον Θεσσαλικό κάμπο και την Ηπειρο αλβανική! Μήπως όμως δεν φταίνε μόνο οι καρεκλάδες? Μήπως φταίμε και εμείς ,που οχι μόνο δεν σηκώσαμε το κεφάλι ψηλά, αλλά φοβούμενοι μήπως μας πούνε ρατσιστές ,τος βάλαμε όλους στα σπίτια μας ,για να γίνουν δικά τους? Και τώρα ,θέλουν να φορολογήσουν τους χριστιανούς! Μα φυσικά ,γιατί αυτοί δεν έχουν το Θεό μέσα τους!Θέλουν να μας διχάσουν θρησκευτικά ,όπως παλιά μα τους διωγμούς των χριστιανών! Ας ξυπνήσουμε λοιπόν! Παρακολουθώ ,πόσα σπίτια βάζουν στα μπαλκόνια τους την Ελληνική σημαία σε κάθε Εθνική επέτειο και ντρέπομαι να βλέπω μόνο 2-3 σημαίες και τα παιδιά να μην γνωρίζουν την Ιστορία μας! Λυπάμαι που υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που λέγονται Έλληνεςκαι φαίρνονται σαν ξένοι! Και οι Καρεκλάδες να μιλούν ακόμα για χούντα ,ενώ οι ίδιοι είναι χουντικοί και βρίσκονται όλοι σε επίχηλες θέσεις στο εξωτερικό! Χούντα μας χρειάζεται ,μήπως μας βάλει σε δρόμο,γιατί αλλιώς θα χάσουμε και την θρησκεία μας! Ελπίζω μόνο στην ευλογία του Θεού γλυκιά μου και μπράβο σου!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΗΓΑΛΟΣ είπε...

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ ΜΥΡΙΑΜ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΜΕ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΤΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΝΕΡΓΟΙ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ΕΙΝΑΙ 1.500.000 ΕΛΛΗΝΕΣ.ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΟΝΟ 700.000 ΠΕΡΝΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ 350 ΕΥΡΩ.ΜΑΥΡΗ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 500 ΕΥΡΩ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΤΗΘΕΙ ΑΙΩΝΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΠΟ ΑΙΜΑ Κ ΥΔΡΩΤΑ.ΤΟ 2013 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ Κ ΑΛΒΑΝΙΑΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ Η ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ Κ Η ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΞΑΠΛΩΘΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΟΥ.ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΣΥΣΣΙΤΕΙΑ ΜΕ ΖΗΤΙΑΝΙΑ ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΕ ΠΑΓΚΑΓΚΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΔΟΥΣ ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΩΝ Κ ΣΤΙΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ.ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΙΑΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ.ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΟΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΙΡΩΕΣ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΖΕΙ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΕΠΙΣΣΥΤΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ.ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ.ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΝΟΜΙΜΑ.ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ.ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΕΤΑΚ.ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΝ ΠΑΤΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ.ΑΝ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΘΑ ΔΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ Κ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ.ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΣΕ ΚΑΙΡΙΑ ΠΟΣΤΑ Κ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΑΝ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ.ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΕΝΑΝ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟ ΛΑΟ.ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΤΩΝΕΙ.ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΕΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΠΟΛΥΤΕΛΟΥΣ ΔΙΑΒΙΩΣΕΙΣ.ΚΑΘΑΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΩΝ 9.000.000 ΚΟΣΜΟΣ ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Ο ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΙΣ ΤΟΜΕΑΣ Η ΑΓΡΟΤΙΑ Κ Η ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΙΝΩΤΟΜΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑ Κ ΤΗΣ ΚΤΗΝΟΤΡΩΦΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΩΘΕΙ.Η ΒΑΡΙΑ.Η ΒΙΩΜΗΧΑΝΙΑ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΦΑΝΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΥΦΕΣΗ....ΑΛΛΕΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ Κ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ Η ΣΕ ΓΕΙΤΩΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ Η ΣΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ.Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΛΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΛΕΙ ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΛΕΙ ΜΠΑΙΝΕΙ.ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΑΣ ΚΑΡΥΔΙ.ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΙΝΔΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΒΙΑΣΟΥΝ ΚΛΕΒΟΥΝ.ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΙΝΕΙ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΟΥ ΜΥΡΙΑΜ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΗΖΗΤΗΣΕΙΣ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΟΥΡΑΚΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΩΡΕΥΤΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ......