Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ


Εδώ και μέρες διάβασα μια σοβαρή είδηση που πέρασε σαν υποβαθμισμένη και χωρίς σημασία είδηση. Κανείς υπεύθυνος δεν έδωσε την δέουσα προσοχή, σε ένα τόσο βαρυσήμαντο ζήτημα που θίγει την κυριότητα των νησιών μας. Εγώ όμως έρχομαι να σας το επισημάνω και να σας προτείνω να στρέψετε την προσοχή σας εδώ, γιατί κάτι πολύ ύποπτο φαίνεται να παίζεται εδώ. Καταρχάς τα χωρικά μας ύδατα τα βάφτισαν σε δημοσιεύματα υφαλοκρηπίδα, θέλοντας έτσι να μειώσουν την τεράστια σημασία του γεγονότος. Ο χάρτης που προκύπτει από την αναγγελία του τούρκικου σταθμού Σμύρνης ΝAVNTEX 664/13 είναι ο παρακάτω, σας τον παραθέτω για να καταλάβετε τι συμβαίνει.




Εδώ σαφώς κάτι γίνεται και η κυβέρνηση δεν έχει πάρει θέση, κρατάει μια περίεργη σιωπή που με βάζει σε σκέψεις για το τι μπορεί να σημαίνει αυτό. Τα νησιά Καλόλιμνος, Κάλυμνος, Φαρμακονήσι και Αγαθονήσι αμφισβητούνται στην ουσία και κινδυνεύουμε να τα χάσουμε, αν η κυβέρνηση δεν αντιδράσει δυναμικά. Εδώ όμως χρειάζεται δυναμική παρουσία στον χώρο αυτό, να τους τρίξουν τα δόντια και όχι να τους χαϊδεύουν τα αυτιά δίνοντας τους θάρρος και στην ουσία να τους ανάβουν το πράσινο φως, για να προχωρήσουν και παρακάτω και να διεκδικήσουν και άλλα εδάφη  μας.

Νησιώτες μου ξυπνάτε εμάς η εκάστοτε κυβέρνηση μας θυμάται μόνο στις εκλογές και δεν ιδρώνει το αυτάκι της όταν κινδυνεύουμε. Θα αφήσουμε έτσι την τύχη μας στα όπως φαίνεται ανίκανα χέρια της κυβέρνησης; Αντιδράστε και φωνάξτε να σταματήσουν τους Τούρκους τώρα και ας κάνουμε ένα ηλεκτροσόκ στους κοιμωμένους κυβερνώντες  για να ξυπνήσουν.

Εεεεεε Αθήνα μας ακούς;; Γιατί σιωπάς; γιατί κωφεύεις; τι άλλο μας περιμένει; πες μας απαντησέ μας τώρα και πες μας την αλήθεια, τι συμβαίνει;

Για περισσότερα επισκεφθείτε το εν κρυπτώ

Μύριαμ Κ. Ρόδος

Δεν υπάρχουν σχόλια: