Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

ΕΝΑΣ ΑΚΛΟΝΗΤΟΣ ΔΕΣΜΟΣ

Κάποιοι δεσμοί πάνω στην γη είναι ακλόνητοι και δημιουργούνται πριν ακόμα έρθουμε στον κόσμο. Ο δεσμός παιδιού και μητέρας αρχίζει από τον ομφάλιο λώρο ακόμα και  ενώνει τα δυο πλάσματα σε ένα. Το παιδί μένει για εννιά μήνες μέσα στα σπλάχνα της μητέρας του και σχεδόν μοιράζονται τα πάντα και έτσι γεννιέται μαζί με το παιδί και ένας δεσμός που κανείς δεν μπορεί να κλονίσει. Ένα καταπληκτικό βίντεο που είδα σήμερα με έκανε να δακρύσω από συγκίνηση. Ένα μωράκι γεννήθηκε και δεν ήθελε με τίποτα να εγκαταλείψει την αγκαλιά της μανούλας του. Όμως, μετά την τρυφερότητα που ένιωσα βλέποντας το βίντεο, αναρωτήθηκα πως κάποιες γυναίκες ενώ τους χαρίζει τέτοιο δώρο ο Θεός, αυτές ζητάνε να το πετάξουν και να σκοτώσουν κομμάτι του εαυτού τους. Γιατί σε μερικές γυναίκες δεν λειτουργεί το μητρικό φίλτρο; Πάντως το φίλτρο της αγάπης παιδιού και μητέρας λειτούργησε καλά σε αυτό το θαυμάσιο βίντεο.


Εγώ θα σας το βάλω να το δείτε και εσείς θαυμάστε και απολαύστε τη τρυφερή στιγμή, που οι γιατροί θέλησαν να πάρουν το παιδί από την μητέρα του και μετά πείτε μου αν υπάρχει ισχυρότερος δεσμός πάνω στην γη.

Μύριαμ Κ. Ρόδος

1 σχόλιο:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΗΓΑΛΟΣ είπε...

Μεσα σε λιγες γραμμες αγγιζεις ενα καυτω θεμα της αποβολης τον εκτροσεων.συνχαρητηρια μεσα σε λιγες γραμμες παρουσιαζεις αναγλειφα εναν φονο γιατι το να προχωρει σε τετοιεα ενεργεια ειναι εγκλημα.ο μεγαλυτερο θαυμα ειναι να ερχεται στον κοσμο στην ζωη ενα αγγελουδι....και παλι συνχαρητηρια